News lan Kedadean

View All
  • Laparoscopy Nggawe Miracle

    Dr Mishra, a professror banget experienced ing surgery laparoscpic lan robot, Pengganti kanggo mbusak 3.5kg Fibroid, Ovarian cyst, gallbladder lan Lampiran saka sabar padha dening surgery laparoscopy. surgery iki njupuk Dr Mishra bab 6 jam nanging mung 4 bandar kanggo njupuk metu kabeh pathologies. Kanthi ...