Вести и настани

Види се
  • Лапароскопија Создава Чудо

    Д-р Mishra, многу искусен professror во laparoscpic и роботски хирургија, успеавме да достигнеме да се отстрани 3,5 килограми влакнест, јајниците Циста, жолчното кесе и Прилог од ист пациент со лапароскопска операција. Оваа операција се д-р Mishra околу 6 часа, но само 4 порти со пронаоѓање на сите патологии. Со ...