Lajme dhe Ngjarje

Shiko te gjitha
  • Laparoscopy krijon mrekulli

    Dr Mishra, një professror shumë përvojë në kirurgji laparoscpic dhe robotik, succeded për të hequr fijor 3.5kg, kist ovarian, fshikëz e tëmthit dhe Shtojcën nga e njëjta pacient nga operacioni Laparoskopi. Ky operacion mori Dr Mishra rreth 6 ore, por vetëm 4 porte për rikthim nga të gjitha patologji. Me ...