wartos sarta Kajadian

Témbongkeun Sadaya
  • Laparoscopy nyiptakeun Babah

    Dr Mishra, a professror pisan ngalaman dina bedah laparoscpic na robotic, succeded ngaleupaskeun 3.5kg Fibroid, indung kista, Hampru na Appendix ti sabar sarua ku bedah laparoscopy. bedah ieu nyandak Dr Mishra ngeunaan 6-jam tapi ngan 4 palabuhan nepi dimeunangkeun kaluar sagala pathologies. Kalayan ...